Västerbottenspaj med kantareller

 

Grillad entrecôte med rostad paprika, äggplanta och pinjenötter

 

Créme Ninon

 

Sakébräserat vildsvinsknyte med japanska smaker

 

Bästa köttbullarna

 

Tore Wretmans köttbullar

 

Paul Bocuse Bressekyckling i vinäger

 

Dekonstruerad kalvstek

 

Hallonpannacottapaj

 

Kycklingfilé i limesås

 

Halstrad gravlax med senapshollandaise

 

Kalvstek av Per Morberg

 

Italienska färsbiffar

 

Flygande drakens kycklinggryta

 

Ingefärsmarmelad

 

Fläskfilé i ugn

 

Kyckling filéer i marinad med grön sås

 

Djävulskyckling – Pollo Diabolo

 

Tempurafriterad Abborre med het dipsås

  

Ulf Wagners hummersallad

 

Svamp á la Grecque enligt Paul Bocuse

 

Apelsin- och teriyakimarinerade kycklingspett

 

Effis musslor

 

Liams falska sniglar

 

Bearnaisesås a’ la Per Morberg

 

Naanbröd